Itt vagyTartalom / Falunapok 2013 augusztus 31. /Szombat/

Falunapok 2013 augusztus 31. /Szombat/

  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=9657 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.
  • user warning: Table './d6_danyikronika/node_counter' is marked as crashed and should be repaired query: SELECT totalcount FROM node_counter WHERE nid=12652 in /data/web/d6_danyikronika/modules/dashplayer/dashplayer.module on line 184.

Beküldte jadzi - Ekkor: 2013 September 03

A második nap ezen a rendezvénysorozaton a szórakozás (és a munka) jegyében telt el. Rengeteg ember főzött, ezzel is biztosítva a finom ételeket az idelátogatóknak. Mintegy 15 bográcsban rotyogott az ennivaló. A teljesség igénye nélkül volt itt vadpörkölt, csülökpörkölt, pacal s még rengeteg fajta étel közül válogathattak a vendégek.

Lángossütő, büfé települt ki az iskolaudvarra, csak jól kellett érezni magunkat. Akinek arra szottyant kedve, a HFC Network által biztosított ingyen Wi-Fi hálózaton szörfölhetett a neten.
A napot reggel 9 órakor a polgármester-asszony és Erzsike nyitotta meg, nem csak jelképesen összecsapva két fedőt. A programok délután 1 órakor kezdődtek a Kókai Önkéntes Tűzoltók bemutatójával, versenyével. A napi programok vége éjfélkor zárult Bugyi Laci utcabáljával. E két esemény között mindenki megtalálhatta a neki megfelelő szórakozást.
A szombat napon készült képeinket az alábbiakban tekinthetik meg:

Cimkék

Kedves fotóriportertől kérdezném,cenzúrázták a falunap képeit?

Nem.