Itt vagyTartalom / Szerzői jogok és Adatvédelem

Szerzői jogok és Adatvédelem


Beküldte jadzi - Ekkor: 2007 September 06

A www.danyikronika.hu weboldal olvasója elfogadja az alábbi feltételeket, amikor belép a www.danyikronika.hu oldalra, akkor is ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak.

Az üzemeltető hozzájárulása nélkül tilos a site-on elhelyezett bármilyen tartalom (fotó, képek, videó anyagok, szövegek...stb.) feldolgozása, értékesítése. Saját felhasználás céljából a weboldal egyes részei merevlemezre menthetők, vagy kinyomtathatók, de a felhasználó ezek után sem jogosult az így megszerzett tartalmak forgalomba hozatalára, adatbázisban történő tárolására, terjesztésére, további letölthetővé tételre. A www.danyikronika.hu weboldalon és al-oldalain található tartalom a domain nevet használó tulajdonosé. A domain nevet használó tulajdonos fenntart minden jogot a lap bármelyik részének, bármilyen módszerrel történő másolására és terjesztésére. Magyar és nemzetközi törvények védik a weboldalon szereplő tartalmat, és a kialakítást. A www.danyikronika.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánosságra hozni tilos. Tilos a lap tartalmát tükrözni -azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is- a domain nevet használó tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül.

A www.danyikronika.hu hiteles és pontos információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Híreinket, hozzászólásokat a regisztrált felhasználóink szerkeszthetik, így az adott hírért, hozzászólásért a közzétevő regisztrált felhasználó vállalja a teljes felelősséget.

A weboldalon automatikusan rögzített adatokat a biztonságos üzemeltetés miatt átmenetileg tároljuk. Más adatokat (pl.: regisztráció), a szolgáltatás érdekében rögzítjük. A hírekhez, és egyéb közleményekhez történő hozzászólási lehetőséget csak regisztrált felhasználóink részére tesszük lehetővé, a kulturált és felelős hozzászólások biztosítása miatt. A rögzített adatok az Ön hálózati identitását takarják (számítógépének aktuális IP címe, szoftverkörnyezete, látogatásának időpontja, megtekintett web-oldalak). Ezeket az adatokat elektronikus formában tároljuk. Az oldalunk látogatottságát az ingyenes web statisztikai gépezet, a www.statgep.hu adminisztrálja, részére az ehhez szükséges (nem személyes) adatok átadásra kerülnek. Regisztrációkor egy telefonszámot, egy nevet, egy felhasználói nevet, és egy e-mail címet kérünk. Az adatok mások számára nem elérhetőek, kivéve a felhasználói név (ezen a néven érhetik el a site szolgáltatásait). Adatait megkaphatjuk úgy is, ha felveszi velünk a kapcsolatot, esetleg elektronikus formátumban iratokat küld meg nekünk, melyeken a személyes adatai is szerepelnek. A regisztrációs adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve jogerős bírósági megkeresés esetén. Az üzemeltetésben résztvevő kollégáink a tudomásukra jutott információkat maximális diszkrécióval kezelik. Az ezen nyilatkozatban közzétett egyes részletek az Ön személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkoznak. Jelen szabályok kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt, ami a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szól. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban külön nyilatkozatot nem teszünk. A rögzített és tárolt adatokhoz a domain nevet használó tulajdonos és a weboldal kialakításáért felelős személy férhet hozzá. Az adatvédelmi nyilvántartásba való bejelentkezés esetleges szükségessége miatt, az adatvédelmi biztos megkeresése folyamatban van.

Jelen pillanatban ezen weboldal üzemeltetése, kialakítása nem gazdasági szervezet keretében, magánemberek részvételével történik.

Az adatkezelő és domain nevet használó tulajdonos:

Szabó János, e-mail: d.szabo.janos@gmail.com