Itt vagyRegisztrált felhasználók szabályzata

Regisztrált felhasználók szabályzata


Beküldte jadzi - Ekkor: 2007 September 06

Üdvözljük a www.danyikronika.hu -n!


Amennyiben óhajtja, weboldalunkon egy egyszeri regisztrációs folyamat után, regisztrált felhasználóvá válhat. A regisztrált felhasználók igénybe vehetik az oldal nyújtotta jelenlegi szolgáltatásokat (híreket küldhetnek be, blogokat írhatnak, képeket, videókat tehetnek közzé, hozzászólhatnak a saját, ill. mások által beküldött hírekhez, blogokhoz, használhatják az üzenőfalat), és a jövőben indított szolgáltatásokat korlátozás nélkül, amennyiben betartják a következő szabályzatot:

- A szolgáltatásokat mindenki saját felelősségére használja. Mindenki felelős a felhasználói nevével végrehajtott eseményekért, és az ezt védő jelszó biztonságos tárolásáért. Ha a felhasználó tudomására jut, hogy valaki más használja felhasználói nevét és jelszavát, kérem a danyikronika@gmail.com e-mail címen vegye fel a kapcsolatot velünk.

- Tilos a www.danyikronika.hu -n bárkinek, vagy bármely embercsoport tagjának az emberi méltóságát megsérteni. Tilos vallási, etnikai, nemzeti, kulturális, nemi és faji alapú megkülönböztetéseknek és előítéleteknek hangot adni. Nem megengedett a vulgáris, obszcén szavak, kifejezések használata. Ezen szabályok megsértése azonnali kizárást is vonhat maga után.

- Tilos a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső, vagy bármilyen illegális tevékenységre, illetve a cselekedetekre felbujtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólások, képek elküldése. Az ilyen szöveges/képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása is tiltott.

- A www.danyikronika.hu -n a tartalmakat a regisztrált felhasználók szerkesztik, töltik fel, ezért a felelősséget mindig a közzétevő vállalja (a weboldalon ez a „posted in” felirat után található).

- Tilos valótlan hírek közzététele. Nem megengedett a konkrétumokat nélkülöző vádaskodás, hitelrontás bármilyen emberekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal, cégekkel szemben.

- A www.danyikronika.hu -n csak olyan hírek, hozzászólások, blogok stb. tehetők közzé, amelyek nem sértik mások szerzői jogait. Az üzemeltető teljes felelősséget a weblapon található anyagokért nem vállal, csak abban a mértékben, ahogy a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja. Felhívjuk a figyelmet, hogy az Interneten fellelhető írásokra, szövegekre, képekre a Szerzői Jogi Törvény megfelelő szabályozásai vonatkoznak. Kérjük felhasználóinkat ezt vegyék figyelembe amikor más oldalakról idéznek.

- A www.danyikronika.hu megfelelő jogosultsággal rendelkező munkatársai nem szerkesztik mások híreit, hozzászólásait. A moderálást végző munkatársak törlik a szabályzatba ütköző közzétett tartalmakat, hozzászólásokat, esetlegesen magyarázat nélkül is.

- Mások személyes adatainak közzététele tiltott,kivéve ha az illető ezt megengedte (pl.: e-mail cím, valódi név, cím, telefonszám stb.).

- Amennyiben a szabályzattal ellenkező tartalom kerül fel az oldalra, és ez valakinek a tudomására jut, kérem jelezze nekünk, és eltávolítjuk azt.

- A felhasználók a weboldal üzemeltetőjével, munkatársaival szemben semmilyen anyagi követelést nem támaszthatnak.

- Jelen szabályzat megváltoztatását az üzemeltető fenntartja, ez esetben a változás ténye a főoldalon közzé lesz téve.

Dány, 2007. szeptember 6.

Szabó János, üzemeltető