Itt vagyTartalom / Edzőtáborban volt a dányi IFI (*frissítve képekkel)

Edzőtáborban volt a dányi IFI (*frissítve képekkel)


Beküldte jadzi - Ekkor: 2007 September 01

2007.08.05.-2007.08.12. között edzőtáborban volt a Dányi Ifjúsági Labdarúgócsapat. Az edzőtábor helyszíne Szigliget volt. A község a Balaton északi partján fekszik, festői környezetben.

Az információkat és a képeket az edzőtáborról Bugyi Sándortól kaptuk, köszönet ezért. Az edzőtábor célja elsősorban a csapatépítés és a fizikai állóképesség növelése volt. Remek alkalom volt ez a közösség összekovácsolására. Az edzőtáborozás alatt a következők segítették a fiatalokat: Lázár László, Lázár Zoltán, Vojtkó Zoltán (Laci), Heim József, Bugyi Sándor, Nagy István (tanár úr).

Az edzőtábor napirendje általában a következő volt:
06.00 – ébresztő
06.30- 7.30 futás (erőnléti edzés)
09.00 – 17.00 strandfoci, kirándulás, fürdés
18.00 – 19.00 tréning, futás, labdás gyakorlatok

Kedden megismerkedtek a fiúk Szigliget nevezetességeivel: vár, Eszterházy-pince, Camon-kő panzió. Pénteken kirándulás volt Keszthelyre: Festetics kastély, bevásárlás.
08.10.-én edzőmeccset játszott az IFI a Szigliget felnőtt csapatával, ahol sajnos jó iramú mérkőzésen kaptak ki 6:3-ra. Ebben az időszakban a dányiak megszállták Szigligetet, néhány név a teljesség igény nélkül: Litkey Máté és baráti köre, Kováts László tanár úr és baráti köre, Ladányi László és családja.
Köszönet illeti meg a szponzorokat, akik hozájárultak ahhoz, hogy a dányi focista fiatalok részt vehettek a táborozáson. Ők a következők voltak: Gódor András polgármester, Dóczi András (Seriff), Dányi Labdarúgó Alapítvány, Bugyi Sándor, Heim József. Külön köszönet az együttműködésért a helyi polgármesternek: Balassa Balázs úrnak.
A fiúk jól érezték magukat, ezért jövőre szeretnék megismételni.

Szerzői megjegyzés: örömmel értesültem erről az eseményről, mert jó volt hallani, hogy vannak olyan emberek még Dányon akik hajlandóak tenni, áldozni a dányi fiatalokért. Jó lenne más, hasonló eseményekről tudósítani, ahol a cél a helyi fiatalok összekovácsolása, legyen ez a sporttal kapcsolatos, vagy bármilyen más esemény. Szívesen helyt adunk ehhez hasonló híreknek, kérjük keressenek meg bennünket.
Képek: