Itt vagyTartalom / III. Fortuna Labdarúgó Torna - Dány /képekkel/

III. Fortuna Labdarúgó Torna - Dány /képekkel/


Beküldte jadzi - Ekkor: 2013 May 23

A harmadszor megrendezésre kerülő Fortuna Labdarúgó Torna ebben az évben nemzetközivé avanzsálódott, hiszen meghívásunkat elfogadta felvidéki testvértelepülésünk, Lukanénye is, akik egy öregfiúk és egy U11-es tornán részt vevő csapattal képviseltették magukat.

Szombaton 9 órakor kezdődtek meg az öregfiúk küzdelmei 7 csapat részvételével. A torna végeredménye:
1. Veresegyház VSK,
2. Gödöllői SK,
3. Lukanénye,
4. Vácszentlászló (nagy többségében dányi játékosokkal),
5. Dány KSK,
6. Mátyásföldi LTC,
7. MTK,

A tornán tiszteletét tette Benkő Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest megyei igazgatója, Jakab Béla a PMLSZ tiszteletbeli elnöke, valamint Lisztes Krisztián, korábbi válogatott labdarúgó is.

U7
7 csapat részvételével a legfiatalabbak küzdelmeivel kezdődött meg a 2. nap. Csapatunk az egymás elleni eredmények miatt a bronzérmet szerezte meg az azonos pontszámmal végző kókaiak mögött. A fiúk kikaptak a TSE Jászberény I. csapatától 4-1-re, a Kóka KSK-tól 2-1-re, viszont 1-0-ra legyőzték az Isaszegi SE-t, 5-0-ra a Hort SK-t, 7-2-re a TSE Jászberény II.-t és 10-1-re Zsámbok SE csapatát. Végeredmény: 1. TSE Jászberény I.,
2. Kóka KSK,
3. Dány KSK,
4. Hort SK,
5. Isaszegi SE,
6. TSE Jászberény II,
7. Zsámbok SE

U9
8 csapat részvételével folytatódott a torna az U9-es korosztályban. Csapatunk itt a 6. helyet tudta megszerezni. Eredményeik: Dány KSK-Isaszegi SE 0-4, Dány KSK-Hort SK 4-1, Dány KSK-TSE Jászberény I. 0-4. Az 5. helyért vívott mérkőzésen alulmaradtak a fiúk a TSE Jászberény II. csapata ellen. A torna végeredménye:
1. FC Hatvan,
2. Isaszegi SE,
3. Nagykáta SE,
4. TSE Jászberény I.,
5. TSE Jászberény II.,
6. Dány KSK,
7. Kóka KSK,
8. Hort SK

U11-es csapatunk az 5. helyet szerezte meg, miután mindkét csoportmeccsét elveszítette a TSE Jászberény I. és Veresegyház VSK csapatai ellen, így az 5. helyért Kóka KSK-val csapott össze és végül büntetőkkel jobbnak bizonyult. Végeredmény:
1. Hort SE,
2. Veresegyház VSK,
3. TSE Jászberény I.,
4. TSE Jászberény II.,
5. Dány KSK,
6. Kóka KSK,
7. Isaszegi SE.
Lukanénye csapata versenyen kívül szerepelt, mivel túlkoros játékosokkal tudtak csak kiállni.

A három korosztályban összesen 222 (!) gyerek küzdött a helyezésekért. A szombati napon az öregfiúk kb. 60 játékossal vettek részt a tornán. A nézőkkel, hozzátartozókkal, edzőkkel számolva kb. 500 fő vett részt ezen a kétnapos rendezvényen.

Tóth Dániel

Az alábbiakban tekinthetik meg a tornán készült képeinket:
/A képeket készítette: Lázár László/

Cimkék