Itt vagyTartalom / Magyarország-Málta!!

Magyarország-Málta!!


Beküldte sanyesz - Ekkor: 2007 October 13

Geráéknak megerősödött Máltát kell legyőzniük

Várhidi Péter szövetségi kapitány a pénteki edzésen a szombati taktika begyakorlására helyezte a hangsúlyt. Délután videózott a csapat, a júniusi Norvégia-Málta, valamint a szeptemberi Málta-Törökország Eb-selejtezőt elemezte játékosaival a szakvezető.

Mindenki egészséges, így a szombati kezdőcsapat összeállítása csak attól függ, hogy a két, még kiadó poszton - azaz a bal oldali védő és az irányító szerepkörében - ki kap majd lehetőséget. Az mlsz.hu szerint a védelemben Halmosi Péter, Leandro De Almeida vagy Balogh Béla kaphat helyet, a középpályán pedig Buzsáky Ákos és Filkor Attila között vacillál a mieink trénere. Erről azonban Várhidi Péter még nem döntött, a kapitány csak szombaton hirdet kezdőcsapatot.

"Szerkezeti változás nem lesz, de a játékon belül mindegyiküknek más-más az erénye, tehát attól függően, hogy ki lép pályára, különböző lehet az adott helyzetek megoldása" - mondta a szövetség honlapjánVárhidi Péter. "Akármi is lesz azonban az összeállítás, az alaptaktika nem változik, tehát bátor támadójátékot várok csapatunktól. Százszázalékos odaadásnak, koncentrációnak és vállalkozókedvnek kell jellemeznie labdarúgóinkat a mérkőzésen."

Szombaton délelőtt taktikai értekezlet szerepel a programban, a csapat az ebédet és egy rövid pihenőt követően délután kettő után indul el a mérkőzés színhelyére, a Szusza Ferenc-stadionba.

Labdarúgó Európa-bajnoki selejtező:
október 13., szombat, 16.20
Magyarország - Málta
Budapest, Szusza Ferenc-stadion
A várható magyar kezdőcsapat: Fülöp - Szélesi, Vaskó, Juhász R., Balogh B. (Halmosi) - Vass, Tőzsér - Dzsudzsák, Gera, Filkor (Buzsáky) - Feczesin.

forrás: origo

Cimkék