Itt vagyTartalom / Marad a vénasszonyok nyara

Marad a vénasszonyok nyara


Beküldte detto - Ekkor: 2007 October 08

A hét folyamán is tovább tart az évszaknak megfelelő száraz őszi idő, 20 fok körüli csúcshőmérséklettel. Szerdán azonban helyenként esőre számíthatunk, ám csütörtöktől újra visszatérnek a meleg napok.

Hétfőn az időnként erősen megnövekvő felhőzet mellett általában több órás napsütésre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a változó irányú szél. A hőmérséklet csúcsértéke 17 -20 között alakul.

A következő napokban folytatódik a csendes, őszi idő, reggelenként pára-és ködfoltokkal, napközben változóan felhős égképpel. Hétfőtől szerdáig mérsékelten meleg napokra lehet számítani, a nappali csúcshőmérséklet továbbra is elérheti a 20 fokot.

A hét további részében azonban az eddigieknél pár fokkal alacsonyabb hőmérséklet várható. Sőt, szerdától a délnyugat felől megnövekvő felhőzetből délnyugaton várható elszórtan csapadék. Csütörtökön a felszakadozó felhőzet mellett még előfordulhatnak délen, délnyugaton kisebb esők, de már a napsütésé lesz a főszerep. Péntektől hideg, párás reggelek után mérsékelten meleg napok következnek, 20 fok közeli maximumokkal – olvasható az Időkép előrejelzésében.