Itt vagyTartalom / Óriásgulyás és meglepetés koncert - megkezdődött az MSZP születésnapi bulija

Óriásgulyás és meglepetés koncert - megkezdődött az MSZP születésnapi bulija


Beküldte detto - Ekkor: 2007 October 07

Megkezdődött a Magyar Szocialista Párt 18. születésnapi rendezvénye a fővárosban vasárnap, mintegy négyezer párttag és szimpatizáns részvételével.

Az ünnepségen felszólal Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke, Simon Gábor választmányi elnök, Nyers Rezső, az MSZP alapító elnöke, illetve Lendvai Ildikó frakcióvezető, aki a 15 évvel ezelőtt alakult nőtagozat alapítója. A párt születésnapja mellett ugyanis ezt az évfordulót is megünneplik.

A kormányfő az MSZP 18. születésnapja kapcsán blogjában pénteken úgy fogalmazott: "nyilván sokan eljönnek, jó lenne ha egy pillanatra nem a napi gondokkal, bajokkal foglalkoznánk, hanem – visszatekintve az elmúlt 18 év sokarcú történetére – egyszerűen csak örülnénk egymásnak".

Simon Gábor, a rendezvény házigazdája korábban az MTI-nek elmondta: az ünnepség egy nosztalgiafilm vetítésével kezdődik, lesz születésnapi torta, kiállítás a párt relikviáiból, valamint politikusfórum, vetélkedő és meglepetés koncert. Az étkezésről Benke László mesterszakács négyezer adagos óriásgulyással gondoskodik - tette hozzá.