Itt vagyTartalom / Aszód FC - Dány KSK 1:2 (1:1)

Aszód FC - Dány KSK 1:2 (1:1)


Beküldte loud - Ekkor: 2009 March 30

KöszöntésKöszöntés
Ezen a hétvégén (2009.03.29.) Aszódon "vendégeskedett" labdarúgó csapatunk. Az őszi meccsen itthon nagy meglepetésre megvertük őket 2:1-re. A meglepetés most sem maradt el, ismét nyertünk..

A meccs borongós időben kezdődött délután 3-kor. Az Aszódiak nagy vehemenciával vetették magukat a "küzdelembe", szinte felborult a pálya, egykapuztak folyamatosan. Stabil védelmünknek, kiváló kapusunknak köszönhetően gólt viszont nem rúgtak. A 20. percben egy ellentámadás során 18. méterről egy csodálatos kapáslövés, máris vezetünk 1:0-ra.
Kemény küzdelem folyik a pályán, a 40.-ik percben egyenlítenek az Aszódiak egy támadás után, kb 17m-ről helyezik a kapunkba a labdát. A hátralévő időben is keményen támadnak.
A 2. félidőben is folytatódik az ellenfél rohama. A meccs egyre inkább durvul. Egyre több játékosunk kerül a földre szabálytalanság után. A 18.-ik perc környékén ismét egy gyönyörűen felépített ellentámadáskor lövünk gólt. Na innentől kezdve aztán teljesen beszorulunk a kapunk elé, de ma úgy néz ki több gólt nem tudnak rúgni a kapusunknak. Az edzők több cserét hajtanak végre, próbálják frissíteni a csapatukat. 5 perc hosszabítás után a bíró lefújja a meccset.
Gratulálunk a csapatnak, ezen a meccsen nagyon ott voltak. Fegyelmezetten hajtották végre az edző utasításait, szinte minden poszton jól játszottunk. Kiemelkedő teljesítményt kapusunk nyújtott. A bíró sajnos sokszor nem volt a helyzet magaslatán. Több alkalommal jóval később fújt, mint ahogy a szabálytalanság (vagy vélt szabálytalanság) történt, ellentétesen itélt többször, finoman szólva nem volt a közönség kedvence egyik oldalról sem.
A mérkőzésen készült képek (videó hamarosan):

BírókBírókFigyelemFigyelemEsőEsőSorfalSorfalGólöröm fáradtanGólöröm fáradtan


Videónk megtekintéséhez az alábbi linkre kattintson: Aszód-Dány videó