Itt vagyTartalom / Kulturális Kitekintő: Vacsorás Nótaest Gombán

Kulturális Kitekintő: Vacsorás Nótaest Gombán


Beküldte buborék - Ekkor: 2022 August 03

MeghívóMeghívó

A Gombai Dalárda Egyesület szokásos vacsorás nótaestjét 2022. szeptember 10-én, szombaton 18 órától rendezzük a gombai Rendezvényházban (Gomba, Kossuth tér 21., a Községháza mellett).
A rendezvény helyszíne, a település központja az M4-es út gombai lehajtójától 4 km-re található, tömegközlekedéssel Monorról Gombára a Volánbusz menetrendszerinti járataival lehet eljutni, a református templomnál kell leszállni.
Műsorunkban ezúttal is kiváló magyarnóta énekesek lépnek fel:
(Folytatás alább:)

• Bokor János életműdíjas, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett nóta énekes
• Kalocsai Zsuzsa operettprimadonna, a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett művész
• Gáti Pál nóta- és táncdalénekes, aki idén ünnepli pályafutásának 30 éves jubileumát
• Gáspár Anni többszörös versenygyőztes miskolci nótaénekes
• Szegedi Csaba Arany Cinege díjas, aranykoszorús nótaénekes

A zenei kíséretet ismét Sárközi Béla és cigányzenekara szolgáltatja, akik gombai szokás szerint nemcsak a színpadon, de műsor után, az asztalok között is biztosítják vendégeinknek a jó hangulatot, házigazdánk és műsorvezetőnk pedig Varga Dezső, akit a korábbi rendezvényekről vendégeink már ismernek, így biztosan nem leszünk híján jókedvnek a műsorszámok között sem.

Az első műsorrész 20 óráig tart, majd vacsorázunk, ezt követi az egyórás ráadás, végül a közönség tagjai együtt nótázhatnak, mulathatnak cigányzene mellett. Rendezvénytermünk klimatizált, így hőségben is kellemes környezetet tudunk biztosítani, a hangosítást szaktechnikus végzi, hogy vendégeink megfelelő minőségben élvezhessék az előadásokat.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy Nótaestjeinken Büfé üzemel, (ellentétben a nótatalálkozókkal, amit „batyus bál” jelleggel szoktuk megrendezni), így a műsor előtt-után, illetve a szünetben ott tudnak üdítőt, italt, kávét, stb. vásárolni.

Nótaestünkre jegyeket elővételben Szegedi Csabánál (a 29/433-321 vagy a 20/852-3202 telefonszámokon) lehet igényelni, akár létszámhoz igazodó asztalfoglalással. A belépőjegy 6.000 Ft-ba kerül, amely a vacsorát is magában foglalja: Jércemell gombai sertésraguval, tésztával. Az étkeztetésben partnerünk a Vejkó Étterem, 2200 Monor Kossuth Lajos utca 2/a. Tekintve, hogy rendezvényeink évek óta teltházasak, kérjük mielőbb jelezzék részvételi szándékukat, hogy biztosan helyet tudjunk biztosítani!

Az asztalokat a jelentkezések sorrendjében foglaljuk le, a később megváltott jegyek alapértelmezés szerint a színpadtól távolabbi helyekre szólnak.
Jöjjenek el, hívják el nótás kedvű barátaikat, ismerőseiket és töltsék velünk ezt a kellemes estét nótaszó és cigányzene mellett!