Itt vagyTartalom / Programajánló: Mini Póni Fesztivál és Hadak Útja LSE nyíltnap Isaszegen

Programajánló: Mini Póni Fesztivál és Hadak Útja LSE nyíltnap Isaszegen


Beküldte buborék - Ekkor: 2022 July 12

MeghívóMeghívó

Mini Póni Fesztivál és Hadak Útja LSE nyíltnap Isaszegen
Helyszín: Isaszeg, külterület, Agárpálya melletti lovarda.

Dátum: 2022. július 23. szombat. Kezdés: A résztvevők számától függően 09, vagy 10 óra. (később pontosítjuk és hirdetjük)

Már hatodik éve megrendezi egyesületünk a Hadak Útja Lovas Sportegyesület, a Mini Póni Fesztivált, ahol a kis Shetland póniké a főszerep és ahová az ország minden pontjából jönnek a mini póni tulajdonosok, tenyésztők, hogy megmutathassák a nagyközönségnek a kis kedvenceik tudását.

Hiszünk abban, hogy minden korosztálynak megvan a maga lómérete és abban is hiszünk, hogy a lovak szeretetével nem lehet túl korán "megfertőzni" az ifjakat és nem is lehet jobb ugródeszka erre a célra, mint a mini pónik. Őket a pici gyerekek is tudják ápolni, nyergelni, vezetni, szeretgetni közel tudják hozni a piciket az igazi lovasléthez. És mire megnőnek, már olyan magabiztosan tudnak nagyobb lovak mellé is odaállni, mint egy profi. Sajnos Magyarországon még mindig pejoratívan beszél sok "lovas" ember a pónikról, mert nem ismerik őket. Ezen szeretnénk változtatni ezzel a rendezvénnyel, talán sikerül egy folyamatot elindítani és másoknak is kedve támad hasonló fesztiválokon népszerűsíteni a fajtát. Első sorban nem a lovaglásra szeretnénk hangsúlyt fektetni ezen a napon, hanem a játékosságra.
A verseny két részből tevődik össze:

1/ Szépségverseny
2/ Ügyességi verseny

További részletek:
www.lovagoljvelunk.hu

Cimkék