Itt vagyTartalom / Sülysápi vérvételi pont

Sülysápi vérvételi pont


Beküldte buborék - Ekkor: 2020 September 09

Kedves Dányiak!

Én, Dr. Fábián Gábor Péter és feleségem, Aliz személyes érintettségtől indítva hoztuk létre Sülysápon és Gyömrőn a magánvérvételi pontot. Aliz az elmúlt évben sokszor kényszerült egy-egy 10 perces vérvétel miatt beutazni Budapestre, és ez bizony sok időbe és fáradságba került. Ezért is gondoltunk arra, hogy elhozzuk ezt a szolgáltatást a környéken élők számára, hogy így lehetőséget teremtsünk a Synlab által nyújtott több mint 5000-féle vizsgálat igénybevételére, magasabb szintre emelve a régióban az egészségügyi szolgáltatások színvonalát.

A Synlab Magyarország és Európa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatója, mintegy 40 országban van jelen. Páciensként nagyon elégedettek voltunk szolgáltatásaival: a vérvétel gördülékenyen, várakozás nélkül zajlott le, és az eredmények is gyorsan megjöttek. Ezért tudjuk most már Synlab-partnerként jó szívvel ajánlani a cég laborszolgáltatásait az érdeklődők számára.

A vérvételi pontok helyszínéül olyan adottságokkal rendelkező épületeket választottunk, melyek kiváló lokációval és parkolási lehetőséggel rendelkeznek, szép, igényes környezetben. Magyarországon sajnos még mindig magas a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedések száma. Küldetésünk, hogy felhívjuk a figyelmet az időben elvégzendő rutin- és szűrővizsgálatok fontosságára, a megelőzésre.

Sülysápi vérvételi pontunk a 31-es főút mentén már reggel 6 h-tól nyitva tart, hogy akik már korán reggel munkába indulnak, gyorsan és kényelmesen igénybe tudják venni a szolgáltatásokat.

Dr. Fábián Gábor Péter és Fábián Aliz

vervetelipont.hu
0630-141-0026

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dr. Fábián Gábor Péter
Foglalkozás-egészségügyi, háziorvostan szakorvos, háziorvos-sportorvos
2241 Sülysáp, Fő út 47.
Tel.: 0620-579-8210
E-Mail: drfabiangabor@gmail.com

Cimkék