Itt vagyTartalom / Húsvét 4. Vasárnap hirdetés

Húsvét 4. Vasárnap hirdetés


Beküldte kovacs.andras - Ekkor: 2016 April 18

Szentmisék:

Április 19. Kedd

18.00 Ivicsics Imre, neje Gódor Margit, fiuk Imre, az Ivicsics és a Gódor nagyszülők, Bíró Róbert, neje Sápi Mária, fiuk Bertalan, Szabó Lajos, neje Gódor Mária, élő és elhunyt hozzátartozókért.
Palatinus Árpádné Gódor Julianna, ma temettük.

Április 21. Csütörtök

18:00 Nyári Sándor 1. évf., Nyári András, Nagy Julianna, Tóth Sándor, neje: Tóth Mária, lányuk Mária, testvérek és összes hozzátartozók.

Április 22. péntek

18.00 Farkas Zsolt, édesapja Farkas Lajos, szülők, Farkas Lajos, felesége Kurunczi Teréz, vejük Szabó János, és összes hozzátartozóért.

Április 24. Vasárnap

7.00 Szabó János, szülők Tóth Anna és Szabó András, Farkas Lajos, felesége Kurunczi Teréz, fiuk Farkas Lajos, unokájuk Farkas Zsolt, Kurunczi családért és minden hozzátartozókért.
11.00 Gódor Lajos, felesége Gódor Mária, szüleik, testvéreik.
18.00 Szekeres Sándor, Tóth Imréné sz. Nagy Mária, Tóth, Szekeres, Nagy és Kővágó család elhunyt és élő tagjaiért.

Hirdetés:
1. Csütörtökön a szentmise után lesz szentségimádás és utána Bibliaóra.
2. Jövő Vasárnap folytatódik a jegyes oktatás a Közösségi Házban. Délután 3 órára várjuk az idei évben házasságot kötő párokat.
3. Szombaton este 7 órától ifjúsági hittan.
4. Ferenc pápa még Április elején jelentette be, hogy Április 24.én az Egyházban gyűjtést hirdet az ukrajnai rászorulók megsegítésére. A Magyar Egyházban is csatlakozunk ehhez a felhíváshoz. Tehát a jövő Vasárnapi perselyadományokat erre a célra fogjuk eljuttatni.
5. A Zsíros kenyér extrákkal rendezvénysorozat következő alkalma Április 18.- án lesz a Művelődési Házban. A vendég Gyurikné Sós Margit közgazdász. Szeretettel várnak mindenkit.
6. Az idei évben Május 7.-8.- án tartják Péliföldszentkereszten a búcsút. Innen a faluból a vasárnapi napra indul busz, az útiköltség 1500 forint.