Itt vagyTartalom / Nagyböjt 4. Vasárnap hirdetés

Nagyböjt 4. Vasárnap hirdetés


Beküldte kovacs.andras - Ekkor: 2016 March 06

Szentmisék:

Március 8. Kedd

18:00 Bandúr Pál 1. évf. felesége Hangodi Julianna, szülők, testvérek és az összes hozzátartozók lelkiüdvéért

Március 10. Csütörtök

18.00 Dóczi Lajos, felesége Vér Borbála, nagyszülők, Roznik Sándor, felesége Tóth Mária, Nagy Lajos, Dóczi Teréz, menyük Ilona és szülők.

Március 11. Péntek

18.00 Szabó Lajos, szülei Szabó Lajos, Bense Julianna, hozzátartozók, Dóczi, Soós és Laczkó család elhunyt tagjaiért.

Március 12. Szombat

18:00

Március 13. Vasárnap

07:00 Szabó, Sebestyén és Dóczi család élő és elhunyt hozzátartozóiért
11:00 Ulicska László Zoltán, Burján István, Ulicska Mihály, neje Éliás Anna, gyermekeik: János, Pál, Vejeik: János és Sándor, unokájuk: Mihály, Lázár István, neje: Vér Mária, Lázár István, Dóczi Borbála, Lázár Lajosné sz.: Sebestény Erzsébet, Vér József, neje: Szabó Mária, gyermekeik: József és Sándor, összes élő és elhunyt hozzátartozók.
18.00 Baglyas Sándor, szülei Baglyas Sándor, Busznyák Margit, Oláh János, Szabó Anna, gyermekeik János, Sándor, András, Oláh Anna, Szalontai Sándor, a család élő és elhunyt hozzátartozóiért.

Hirdetés:
1. Pénteken a Keresztút 17:00 órakor fog kezdődni itt a templomban.
2. A katolikus Iskolák javára a gyűjtés 178.000 forint volt. Hálásan köszönjük!
3. Nagyböjti lelkigyakorlatunk Március 11.- 13. lesz. Palya János Turai plébános atya fogja vezetni. Minden nap 5 órától lesz gyóntatás, hat órától pedig a szentmise.
4. Jövő héten gyűjtés lesz a Szentföld javára. Kérjük a Testvérek támogatását. Ezekben a hetekben sok gyűjtés van, úgy gondolom Isten Irgalmának tanúi vagyunk mikor ezekbe bekapcsolódunk.
5. Aki szeretné elvégezni húsvéti szentgyónását, áldozását, de nem tud eljönni a templomba, kérjük iratkozzon fel a sekrestyében és meglátogatjuk.
6. Véget ért az Egyházmegyei Zsinat. Püspök Atya záródokumentumként küldött néhány rendelkezést, melyeket szeretnénk Egyházközségünkben is megvalósítani, bár sok már most is élő dolog itt Dányban, például az Egyházközségi újság vagy, hogy állva vagyunk a könyörgés végéig. Püspök atya azt is kéri, hogy a temetési szentmiséket minden alkalommal a közösség megszokott liturgikus ünnepéhez kössük, hogy így az egész közösség együtt imádkozhasson az elhunytért. Ezért ezeket a szándékokat minden alkalommal az esti szentmisékhez fogjuk csatolni. Kérem ebben a testvérek megértését.
7. Elkészült az oldalbejáratnál a korlát a lépcsőhöz. Egy testvérünk adománya volt, hálásan köszönjük neki.