Itt vagyTartalom / Nagyböjt 3. Vasárnap Hirdetés

Nagyböjt 3. Vasárnap Hirdetés


Beküldte kovacs.andras - Ekkor: 2016 February 27

Szentmisék:

Február 28. Vasárnap

7.00 Ivicsics Ferenc, szülei: Ivicsics Ferenc és Csepeli Teréz, Szabó Pál Nagy Julianna, fiuk István, nagyszülők
11.00 Tóth Sándor, szülei Tóth Péter, felesége Csepeli Margit, Tóth János, felesége Tóth Margit, Tóth Mátyás, felesége Szabó Mária, fiuk Mátyás, Varró János és Zlatovszki József.
18.00 Szabó Sándor, édesapja Szabó István, édesanyja Ivicsics Mária és az összes hozzátartozókért. Sóber Sándor, felesége Szabó Erzsébet, fiuk Sándor és az összes hozzátartozókért.

Március 1. Kedd

18.00 Oláh Lajos, neje Tóth Julianna, Rozália, Mihály, János, Ilona, Erzsébet, Teréz és nagyszülők. Élő és elhunyt hozzátartozókért.

Március 3. Csütörtök

18.00 Betegekért

Március 4. Péntek

18:00 A Lourdes-i kilencedet végzőkért

Március 6. Vasárnap

07:00 Lázár János, Szekeres Julianna, Lázár Sándor, fiuk Sándor, összes élő és elhunyt hozzátartozók.
11:00 Soós Péterné sz. Szabó Julianna halálának 1. évfordulója. Szülők Szabó Péter, Tóth Teréz, Soós Péter, Szekeres Anna, testvérei és az összes élő és elhunyt hozzátartozókért.
18:00 Németh János, felesége Sebestyén Rozália, Sebestény István, felesége Dóczi Rozália, Szenczi Julianna és összes hozzátartozóikért

Hirdetés:
1. Pénteken a Keresztút 17:00 órakor fog kezdődni itt a templomban.
2. Csütörtökön a szentmise után lesz szentségimádás és utána Bibliaóra.
3. Amikor adóbevallásunkat készítjük, ne feledkezzünk el róla, hogy rendelkezhetünk adónk 2x1 százalékáról. Fel lehet ajánlani a Magyar Katolikus Egyháznak, valamint a Dányi Kolping család is szívesen fogadja az adományokat. Hátúról elvihető a papír erről a lehetőségről.
4. A mai perselyadományokat a Katolikus Iskolák javára küldjük el. Hálásan köszönjük a testvérek támogatását.
5. Húsvét utáni 2. Vasárnap, Isteni Irgalmasság Vasárnapján, szeretnénk megáldani az Irgalmas Jézus képeket, akinek van otthon és még nincs megáldva. Ehhez kapcsolódóan, aki szeretne ilyen képet, kérem a sekrestyében iratkozzon fel. Keret nélkül kb. 400 forint, keretezve kb. 3500 forint egy A4- es méretű kép.
6. A Szent Antal perselybe 73.000 Forint volt a szegények megsegítésére. Hálásan köszönjük az adományokat, a Karitász igyekszik minél több embernek segítséget nyújtani.
7. Nagyböjti lelkigyakorlatunk Március 11.- 13. lesz. Palya János Turai plébános atya fogja vezetni. Minden nap 5 órától lesz gyóntatás, hat órától pedig a szentmise.
8. Tegnapi nap volt Bánki Éva: Fordított idő c. könyvének bemutatója a Művelődési Házban. Maradt néhány példány a könyvből. Hátul megvásárolható.