Itt vagyTartalom / Évközi 2. Vasárnap hirdetés

Évközi 2. Vasárnap hirdetés


Beküldte kovacs.andras - Ekkor: 2016 January 17

Szentmisék

Január 19. Kedd

18:00 Kiss Lajosné és hozzátartozók

Január 21. Csütörtök

18:00

Január 22. Péntek

18:00 Kovács János, felesége Gódor Anna, fiuk Ifj. Kovács János

Január 24. Vasárnap

07:00 Molnár Sándor, édesapja Molnár Pál, felesége Szabó Margit, gyermekeik, szülők Nagy Péter, felesége Soós Erzsébet, gyermekeik, szülők Kurunczi Sándor, felesége Bugyi Mária, hozzátartozók, Szeredi István, felesége Molnár Anna, Görbe László hozzátartozók.
11:00 Szekeres Istvánné sz. Dóczi Anna 1. évf. Szekeres István, Kővágó János, szülők, nagyszülők, összes hozzátartozókért.
18:00 Jubiláns házasokért

Hirdetés:

1. Csütörtökön a szentmise után lesz szentségimádás és utána Bibliaóra a plébánián.
2. Az Irgalmasság rendkívüli Szent évében, szeretnénk, ha az Irgalmas Jézus képe végigjárná otthonainkat. Minden családnál egy hétig lenne a kép és egy kis imádság tartozna hozzá, amelyet minden nap elimádkozna a család. Február 1. Vasárnapján két képet indítanánk útjára, egyet a faluban és egyet a telepen. Aki szívesen befogadná a képet jelentkezzen a sekrestyében.
3. A jubiláns házaspárok megáldása Január 24.-én az esti szentmisében lesz. Kérjük, aki szeretne részesülni áldásban jelentkezzen a sekrestyében.
4. Ifjúsági hittan Szombaton fél 7-től a Plébánián.
5. Bérmálási felkészítés Plébánián, Szombatonként negyed 3-tól. Január hónapban még lehet csatlakozni.
6. Aki az idei évben szeretne házasságot kötni, kérem, hogy Január hónapban jelentkezzen a Plébánián.
7. A Turai Komédiások az „Egy csók és más semmi” című színdarabot adják elő a dányi Művelődési Házban 2016. Január 23.- án 17:00 órától. Jegyeket a Művelődési Házban lehet venni. Bővebben a plakáton olvasható.
8. Idei évben is szervez a község és az egyházközség farsangi bált. 2016. Január 30.- án a Gyöngyvirág Vendéglőben. Jegyek a Művelődési Házban és a Plébánián vásárolhatók. Mindenkit szeretettel várunk. Bővebben a plakáton olvasható.
9. Készültünk a gyerekeknek is egy kis feladattal. Minden Vasárnap elvihető a sekrestyéből egy kis feladat a napi olvasmányokkal kapcsolatban, amit jövő Vasárnapra lehet behozni, aki a hónapban mindet visszahozza kis jutalomban részesül.