Itt vagyTartalom / Czerván György levele

Czerván György levele


Beküldte polgarmester asszony - Ekkor: 2014 April 14

Tisztelt dányi Lakosok!

Négy izgalmas politikai év áll a hátunk mögött.
Beállítottságtól függően értékelhetjük sikeresnek – sikertelennek, de abban egyetérthetünk, hogy eseményekben, döntésekben, érzelmi hullámok tekintetében igencsak bővelkedtünk.

A választókerület polgárainak jóvoltából volt alkalmam viszonylag közelről szemlélni és szerény lehetőségeimhez képest alakítani is az eseményeket.
Mondhatom, hogy életem legtermékenyebb és legmozgalmasabb időszaka volt ez a választási ciklus.

Törekvésem volt mindig úgy dönteni és tetteimet úgy irányítani, hogy választóim bizalmát teljességgel megszolgáljam.

A képviselt településeken való sok-sok emlékezetes találkozásban és megjelenő forint milliárdokban is mérhető ez a szolgálat.
Ez az időszak lezárult, s most április 6-án újabb bizalmat kaptam, amelyet remélem az előzőekben szolgáltam meg.

A választási kampányban igyekeztem az ellenfeleket maximálisan tisztelve, kizárólag a saját programunk ismertetésére szorítkozva sebeket nem ejteni, hogy a további őszinte együttműködésnek meg tudjam teremteni a lehetőségét.

A kampány lezárásaként engedje meg, hogy köszönetet mondjak Önöknek az utóbbi hetek politikai aktivitásáért, a közügyek iránti érdeklődésért, a haza iránti kötelesség gyakorlásáért.
Külön köszönettel tartozom azoknak, akik az én újjáválasztásomat aktív támogatásukkal, vagy fontos szavazatukkal elősegítették.

Igyekszem viszonozni mindezt, hisz törlesztendő adósságnak tartom, amit az én előmenetelem érdekében Önök a támogatással kiróttak.

Kérem, adják át azoknak is köszönetemet, akik a különféle bizottságokban egész napon át tették a dolgukat. Fáradtságuk -úgy hiszem- nem volt hiábavaló.

Az izgalmas perióduson túljutva azt kívánom, hogy a következő négy évben legyen kölcsönös előnyökkel járó az együttműködésünk, szolgáljuk együtt településük és a térségünk további felemelkedését.

Tápiószentmárton, 2014. április 08.
Tisztelettel: Czerván György

Cimkék