Itt vagyTartalom / A manók rádiója

A manók rádiója


Beküldte buborék - Ekkor: 2014 February 11

Momó RádióMomó Rádió

A veresegyházi székhelyű Momó Rádió 2014. februárban a Legjobb Gyermekbarát Tartalom versenyen elnyerte a harmadik legjobb nem szakmabeliek által készített weboldal díjat.
A 2013-ban indult, számítógépen hallgatható gyermekrádióban , a nap huszonnégy órájában gyermekdalokat, meséket, mesejátékokat, este altatódalokat hallgathatnak a kisgyerekek. Mindemellett játékokkal, találós kérdésekkel, meglepetésekkel szolgál a webrádió.

MomóMomó

A Momó Rádió egy szórakoztató, játékos, ismeretterjesztő rádió óvodásoknak, és kisiskolásoknak.

A Momó Rádió azzal a céllal jött létre, hogy az interneten keresztül, a zenék és a mesék által fejlessze a gyermekek kreativitását és fantáziáját, valamint népszerűsítse a magyar gyermekzenéket, meséket, mesejátékokat.

A Momó Rádió másik célja, hogy az interneten keresztül a határon túl élő, magyarul beszélő gyermekek is hallgathassanak magyar gyermekzenéket és meséket. A honlapon keresztül pedig kapcsolatba kerülhessenek a Magyarországon lakó kisgyerekekkel.

Ezért a Momó Rádió kizárólag magyar gyermekzenéket, meséket, mesejátékokat közvetít.

A Momó Rádió további célja az olvasás népszerűsítése.

A Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom Díjért folytatott verseny célja elismerést és ismertséget nyújtani a már létező, 4-12 éves gyerekek számára létrehozott internetes tartalmak részére, továbbá ösztönözni az olyan új tartalmak létrehozását, amelyek lehetőséget teremtenek a fiataloknak arra, hogy felfedezzék az internetet, és itt tanuljanak, játsszanak, alkossanak. A verseny keretében a legjobb gyerekek számára létrehozott internetes tartalmakat mind nemzeti, mind európai szinten négy kategóriában díjazták.

Gratulálunk a Momó Rádiónak, további szép sikereket!

A gyermekrádióba itt hallgathatnak bele:
www.momoradio.hu

Cimkék