Itt vagyBlogok / menyhárt lajosné's blog / Büszkeség

Büszkeség


Beküldte menyhárt lajosné - Ekkor: 2012 September 07

Szeptember 7. péntek van ma. Igen csak sok idő eltelt már a VI. Dányi Falunapok óta, de talán még nem annyi, hogy pár mondatot ne lehessen róla írni.
Idén augusztus végén került megrendezésre ez az esemény, kapcsolódva nagy ünnepünkhöz, augusztus 20-hoz.
Mindenki ismeri a részletes programot, hiszen megkaptuk időben mindannyian.Kinek mi volt a kedvence, hol érezte a legjobban magát az bizonyosan más és más, de egy biztos, mindenki talált magának valót, hiszen nagyon sokrétű és színes szórakozást, kikapcsolódást kínált ez a négy nap.Válogatni pedig igazán lehetett, volt miből.
A helyszín tökéletes és szép, az iskola udvara, melyet az új színpad a legalkalmasabbá tett a rendezvények lebonyolítására. Elfért rajta a népitáncosok sokadalma, a zenekar, a műsorszámok.Méltó otthont tudott adni az ünnepi szentmisének.
Nekem az eseményeket tekintve, legkedvesebb a díszpolgári címek adományozása.Persze elfogult vagyok, hiszen Esküdt Eleonóra és Gódor András ismerős nekem attól a perctől kezdve, hogy ide kerültem Dányba. Munkatársaim voltak hosszú éveken keresztül, becsülöm és szeretem Őket.
Nagy elismeréssel szólhatunk a zökkenőmentes lebonyolításért, ami sok-sok munkával járt.Ezt most megköszönöm mindannyiunk nevében.